Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

woordje uitleg

Jullie eigen verhaal vertellen met veel liefde, plezier en kleur? Jullie trouwdag naar voor brengen zoals jullie die hebben ervaren? Kies dan voor spontaniteit en voor mijntrouwfotograaf.be, want spontaan zijn, da’s ons ding.
 
Als foto’s meer zeggen dan 1.000 woorden, dan zeggen spontane en ongedwongen foto’s meer dan een boek en laat dat spontane nu net onze manier van fotograferen zijn. Puur, echt en spontaniteit zijn onze kernwoorden, wij leggen uw huwelijk vast op de gevoelige plaat met detail en emotie.
 
Wees jezelf op jullie speciale dag, geniet met volle teugen en wij doen de rest. 

Hoe ga ik te werk

Vooraf

Aangezien wij bij trouwfotograaf.be gaan voor persoonlijk en spontaan, leren we elkaar eerst uitgebreid kennen. Dit doen we in een open en ongedwongen sfeer in onze studio in Eksaarde. Na een eerste kennismaking, een koffietje of cavatje, gaan we over tot de orde van de dag en kijken we samen naar jullie wensen en de mogelijkheden. Hierbij bespreken we niet enkel de foto’s en eventuele locaties van de fotoshoot, maar wij denken ook graag mee over de planning van die dag en jullie dagboek. Persoonlijk betrokken zijn in de mooiste dag van jullie leven, is voor ons een must.
 
Na alles te hebben besproken, ontvangen jullie een prijsopgave op maat van jullie huwelijk. Passen wij volledig in jullie plaatje? Dan houden we persoonlijk en nauw contact in de periode naar jullie bruiloft toe, zodat we de planning tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Gedurende die tijd staan we steeds open voor een persoonlijke babbel of een belletje om jullie ideeën te verwerken in onze planning en indien gewenst geven wij ook persoonlijk advies. 
 

Tijdens

We houden van spontaniteit in jullie foto’s, maar op de dag zelf laten we niets – of toch zo weinig mogelijk  -  aan het toeval over. Door onze persoonlijke babbeltjes, hebben wij een goed inzicht in jullie wensen. Op jullie trouwdag zelf, zetten we deze wensen om in daden. Jullie staan die dag in het middelpunt van de belangstelling. Als trouwfotograaf zullen wij op de achtergrond aanwezig zijn zodat er niets over het hoofd wordt gezien en we de spontaniteit kunnen vastleggen. De bewonderende blik van de gasten wanneer ze het bruidspaar voor het eerst zien, een lach, een traan… Elke detail leggen we met veel liefde vast.
 
Na de ceremonie is het eveneens mogelijk een foto shoot te houden van jullie als bruidspaar. Ook hier staat spontaniteit en plezier centraal. Geniet, lach, wees jezelf… wij doen de rest. 
 

Na jullie grote dag

Eenmaal de bruiloft achter de rug is, gaan jullie genieten op jullie huwelijksreis en gaan wij aan de slag met de foto’s.
De foto’s worden bewerkt. Denk hierbij aan kleuraanpassingen, effecten, sepia of zwart-wit. Uiteraard houden wij rekening met jullie persoonlijke wensen.

Eenmaal bewerkt, worden de foto's verwerkt in een gaaf album. Overigens krijgen jullie deze selectie ook digitaal doorgestuurd in hoge resolutie. Zodat jullie de foto’s later altijd kunnen laten uitprinten in het gewenste formaat.

Prijzen 2023


  • € 500 - 3u reportage + alle geslaagde digitale foto's
  • € 950 - 6u reportage + alle geslaagde digitale foto's
  • € 1375 - 9u reportage + alle geslaagde digitale foto's
  • € 880 - album formaat 25 x 35, minstens 60 blz
  • € 150 - per extra uur, inclusief nabewerking + alle geslaagde digitale foto's
  • Online galerij voor 3 maanden
  • 30 km verplaatsing inbegrepen (vertrekkende van Lokeren)
  • € 0.40 - per extra km