Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afwerking

Wij vertellen jullie eigen verhaal spontaan, met plezier en kleur en zorgen er ook voor dat jullie verhaal kan worden doorverteld aan de kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen.
 
Bij mijntrouwfotograaf.be stoppen we niet bij de foto’s, wij gaan steeds een stapje verder en zorgen ervoor dat jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen navertellen op een unieke manier. Wij stellen jullie trouwalbum samen zoals jullie die dag hebben ervaren: met liefde, plezier en een glimlach.
 
Herleef jullie speciale dag elke keer weer met jullie persoonlijk trouwalbum.

Vergrotingen

Standaard krijgen jullie de 10 best foto’s opgestuurd op een formaat van 15 x 15 cm, maar bij mijntrouwfotograaf.be kan je ook terecht voor uitvergrotingen van deze foto’s. Ik kan foto’s uitvergroten in de meest courante afmetingen.

Vanaf 90.00 €
Formaat 30/30

Meer info

Digitale album

Ook voor een digitale album kan je terecht bij mijntrouwfotograaf.be. De prints voor digitale albums worden op echt, kwalitatief fotopapier afgedrukt. Jouw gekozen prints kunnen bij mij verwerkt worden tot een digitaal album, zodat je een leuk en speciaal aandenken hebt.

Een digitaal album kan je verkrijgen vanaf 850 €.
Formaat 25/35
Incl. 30 pagina's.

Meer info

Voor op de schouw

Geen fan van klassieke fotokaders aan de muur? Geen probleem, MijnTrouwFotograaf heeft ook hier de perfecte oplossing met deze leuke fotokaders voor op de schouw. Hierbij heb je keuze tussen verschillende materialen en afmetingen.