Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afwerking

TROUW ALBUM

Wij vertellen jullie eigen verhaal spontaan, met plezier en kleur. We zorgen er ook voor dat jullie verhaal kan worden doorverteld aan de kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen.
 
Bij mijntrouwfotograaf.be stoppen we niet bij de foto’s, wij gaan steeds een stapje verder en zorgen ervoor dat jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen navertellen op een unieke manier. Wij stellen jullie trouwalbum samen zoals jullie die dag hebben ervaren: met liefde, plezier en een glimlach.
 
Herleef jullie speciale dag elke keer weer met jullie persoonlijk trouwalbum.

Ik heb gekozen voor Young Book. Een tijdloos en eenvoudig album. Ideaal voor wie houd van 
moderne esthetiek en bruikbaarheid. Voorzien van een harde kaft en dit alles netjes opgeborgen in een box. De foto's worden op echt, kwalitatief fotopapier van 300 gr gedrukt. Een Lay flat album, perfect voor panoramische foto's.

Trouwalbum : 800€
Formaat 25 x 35

Een klein kopie van jullie album voor familie en vrienden.
Formaat 15 x 20 per 2 stuks : 110€
Formaat 10 x 15 per 4 stuks : 110€

Voor aan de muur

Bij mijntrouwfotograaf.be kan je ook terecht voor uitvergrotingen van jullie foto’s. Dit op verschillende ondergronden. Denk hierbij aan Canvas, Digibond, Plexi, Photo Frame, Forex en nog zo veel meer.


 

Voor op de kast

Geen fan van klassieke fotokaders aan de muur? Geen probleem, ook hiervoor heb ik de perfecte oplossing met deze leuke fotokaders. Hierbij heb je keuze tussen zwart of witte blokken voorzien met een zelfklevende folie
.
Verkrijgbaar in volgende formaten:
13/13 : 19.00 €*
20/20 : 24.00 €*
15/20 : 22.00 €*
20/30 : 29.00 €*

*Foto niet inbegrepen. Met foto is een meerprijs van 10 €